Ga naar hoofdinhoud

Ons ambacht

Schilderwerk.

Goed schilderwerk voldoet aan de technische behoefte en wensen van de klant. Admiraal Schilders is gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerk. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen in de markt, waardoor wij u een gedegen verftechnisch advies kunnen bieden, al dan niet in overleg met Sikkens en/of Sigma. Door gebruik van de juiste producten in combinatie met de expertise van onze vakmensen is kwaliteit gegarandeerd.

Lees meer over schilderwerk

Spuitwerk.

Admiraal Schilders verzorgt spuitwerk op plafonds en wanden in elke mogelijke kleur en structuur. Zelfs meerkleurenverf is mogelijk. Ook het spuiten van bijvoorbeeld radiatoren, kasten en deuren is geen probleem. Dit kunnen wij als het moet ook uitvoeren in onze spuiterij.

Lees meer over spuitwerk

Glaswerk.

Admiraal Schilders is specialist op glasgebied. Wij staan klaar voor uw glasreparaties, maar ook voor een betere isolatie bieden wij de juiste expertise en producten. Aan keuze geen gebrek: enkel- of dubbel glas, gelaagd-, of gekleurd glas, veiligheids- en draadglas, figuurglas, privacy glas en zelfs brandvertragend glas. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen of vervangen van ventilatieroosters.

Lees meer over glaswerk

Vloerafwerking.

Een vloer draagt bij aan een mooie ruimte en onze vakmensen kunnen u adviseren over de talloze mogelijkheden. Wij beschikken over een grote collectie vloeren, zowel tapijten als harde uitvoeringen.

Lees meer over vloerafwerking

Raamdecoratie.

Raamdecoratie maakt een ruimte af en geeft sfeer. Wij beschikken over een grote collectie van producten, voor zowel binnen als buiten. Van gordijn tot plakfolie. Uiteraard kunnen onze adviseurs u voorbeelden laten zien van alle mogelijke producten.

Lees meer over raamdecoratie

Wandafwerking.

Op het gebied van wandafwerking zijn de mogelijkheden eindeloos: stijlvol behang, diverse glasvlies of toch stucwerk? Voor advies staan wij u graag bij.

Lees meer over wandafwerking

Kwaliteit schilders inschakelen?

Offerte aanvragen
Back To Top